Kínálatunk


Motorozás akár 20 fős csoportoknak

Az érdeklődők számára 15 Yamaha, ski doo, arctic cat márkájú motoros szán áll a rendelkezésére. A Szlovák-érchegység és a Szlovák Paradicsom hegygerincén motorozunk rövidebb és hosszabb útvonalakon.

A leghosszabb egyszeri útvonalak elérik a 65 km távolságot is

  • Egyszemélyes szánok – 3db
  • Kétszemélyes szánok – 10db
  • Gyermek szánok – 2db

Céges akciók

Élvezze a céges akciót egyenesen a motoros szán lécein. Ha megunta a bárokban, restaurációkban történő találkozókat, akkor mi vagyunk az önök számára a megfelelő választás. Megvalósítsuk az egész akciót, teljes kényelmet nyújtunk, bebiztosítsuk a motoros szánon való megérkezést egész a szálláshelyre, szórakozóhelyre, vagy akár a wellness centrumba is, ahol pihenhetnek, felfrissülhetnek, kihasználhatják a különféle szolgáltatásokat.

Motoros szánjainkat elszállítjuk az önök által kiválasztott helyre is. A motoros szánok használatát bemutatjuk egy elkülönített sípályán, vagy réten.


Gyermek motoros szánok

Nálunk a legkisebbek is megtalálják a számukra alkalmas kalandot. Egy ellenállhatatlan attrakciót készítettünk az 50kg súlyhatáron aluli gyermekeknek, mely folyamán kellemesen elfáradnak. Az izgalommal teli élmény egy kijelölt pályán zajlik, melyen nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra.


Speciális kínálat

  • A turisták szállítása a hegyi vendégházakba.
  • Anyagszállítás és egyéb segédnyújtó tevékenységek a sport és turisztikai rendezvények folyamán.
  • A téli időben történő erdőlátogatás a katasztrófák okozta erdőkárosodás után.
  • Egyéb különböző aktivitások a motoros szánokon.

Túra a hegyi kunyhóhoz

Felejthetetlen kirándulás a hegyi vendégházként működő kunyhóhoz. Az útvonalat motorosszánokon tesszük meg, mivel más közlekedési eszközzel télen nem megközelíthető. A vendégház szállási lehetőséget is kínál. A hegycsúcsról kiváló kilátás tárul elénk a Magas és Alacsony Tátrára. Kedvező körülmények között inverziót is láthatunk, amikor a völgyek ködbe burkolódznak, de a napsütötte csúcs kiemelkedik, akár egy meseországban.

Látogasson el hozzánk személyesen. Garantáljuk, élményekben gazdag kalandban lesz része.

További információkért kérem, forduljanak bátran hozzánk.


Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés Rejdovátu

Visza a kezdetére

Copyright © 2014 - 2018 SKI Rejdová
All rights reserved
Created by InMAD Design