A rejdovái síközpontból kiinduló motoros szánok útvonalai

Vŕšok felvonó

A motorozás időtartama: kb. 30 – 35perc
Az útvonal hossza: 10km

Ez az útvonal ideális a kezdőknek, gyermekeknek, vagy akár a bátortalanoknak, akik szeretnének egy nehezebb terep végigmenni, de előtte kipróbálnák a motoros szánt egy egyszerű pályán, ahol elsajátíthatják a használatát. A motorozás 30 – 35 percig tart, mely alatt a motoros összebarátkozhat a motoros szánjával, és megtanulhat vele együttműködni. A 10 kilométeres pálya a Rejdová Síközpont körül vezet, ahol betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, és megtekinthetik a központ rejtett helyeit.


Rejdová környéke

A motorozás időtartama: kb. 60 – 75 perc
Az útvonal hossza: 15 km

A természet szerelmesei, turisták, vagy a Rejdová falucska és környéke kedvelői számára ideális útvonal. A körút 15 km hosszú Rejdová körül fekszik. Mivel a terep nem nehéz, alkalmas kezdőknek, de a tapasztaltaknak is. 60 csodálatos perc alatt gyönyörködhet a mesés tájban, és élvezheti a motorozás nyújtotta leírhatatlan érzést.


Túra a hegyi kunyhóhoz

A motorozás időtartama: kb. 2 – 2,5 óra
Az útvonal hossza: 25 km

Felejthetetlen kirándulás a hegyi vendégházként működő kunyhóhoz. Az útvonalat motorosszánokon tesszük meg, mivel más közlekedési eszközzel télen nem megközelíthető. A vendégház szállási lehetőséget is kínál. A hegycsúcsról kiváló kilátás tárul elénk a Magas és Alacsony Tátrára. Kedvező körülmények között inverziót is láthatunk, amikor a völgyek ködbe burkolódznak, de a napsütötte csúcs kiemelkedik, akár egy meseországban.

Látogasson el hozzánk személyesen. Garantáljuk, élményekben gazdag kalandban lesz része.

További információkért kérem, forduljanak bátran hozzánk.


Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés Rejdovátu

Visza a kezdetére

Copyright © 2014 - 2018 SKI Rejdová
All rights reserved
Created by InMAD Design